10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
rolgordijnopmaat.nl
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Kwaliteit

Maatwerk vs doe-het-zelf

Met maatwerk bespaart u zichzelf een hoop tijd en vaak ook de nodige frustratie. U krijgt de bestelde rolgordijnen montageklaar binnen. Het enige dat u hoeft te doen is met behulp van de gedetailleerde montage-instructie twee of meer montagebeugels plaatsen, de rolgordijnen in de beugels vastklikken en u bent klaar. Het resultaat is door de strakke afwerking mooier dan doe-het-zelf pakketten, die vaak wel goedkoper zijn, maar u levert ook enorm in qua mogelijkheden om uit te kiezen. Zo bestaan kant-en-klare rolgordijnen slechts in een beperkt aantal kleuren en ook voor speciale maten is maatwerk de enige optie.

 

 

Productiekwaliteit

Onze rolgordijnen worden vervaardigd in een zeer moderne fabriek. Zowel de assemblagelijnen als de machines die gebruikt worden voor de fabricatie van componenten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. In combinatie met vakbekwaam personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold in nieuwe ontwikkelingen en een ISO 9001 certificering zorgt dit voor het probleemloze verloop van productie.

Kwaliteitsmanagement

De ISO 9001:2008 certificering, de laatste editie van dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering van processen en diensten. Certificering houdt in dat een onafhankelijke, externe partij aan de hand van twee audits vaststelt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet.