10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
rolgordijnopmaat.nl
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Rolgordijnen inmeten en monteren

Heeft u de perfecte stof gevonden? Dan wordt het tijd om uw gereedschap te pakken. Met een goede rolmaat en een potlood bent u in de meeste gevallen klaar om te beginnen met opmeten. Ook een schroevendraaier is nodig voor het monteren van uw rolgordijnen. Het kan zijn dat u een boormachine nodig heeft om gaten te boren in een stenen ondergrond.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we per type uitvoering duidelijke meet- en montage-instructies ontwikkeld. Zo zijn wij er zeker van dat u de juiste maten doorgeeft bij uw bestelling en dat u snel kunt genieten van prachtige rolgordijnen of duorolgordijnen.

Meten

Rolgordijnen die perfect passen

Voordat u kunt bestellen, is het noodzakelijk dat u nauwkeurig de maten opmeet voor uw rolgordijn(en). Om fouten te voorkomen is het belangrijk dat u een goede metalen rolmaat gebruikt waarmee u zowel de breedte als de hoogte in één keer kunt meten. Neem de meetinstructie eerst goed door alvorens u met het meten begint en controleer na afloop of alles klopt. Dit is belangrijk, want op maat gemaakte rolgordijnen kunt u niet zomaar retour sturen.
Naar meetinstructies
Montage

Het is makkelijker dan u denkt

Zodra uw rolgordijnen zijn afgeleverd, is het zaak dat de rolgordijnen correct worden geplaatst. U kunt hier een kopie van de montagehandleiding downloaden. Volg de instructies goed op en lees ze eerst een keer door voor u begint. Rolgordijnopmaat.nl kan namelijk geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor beschadigingen die het gevolg zijn van foutieve installatie of bediening.  
Naar montage-instructies

 

 

Installateurs

Professionals inhuren

Er kunnen natuurlijk redenen zijn waardoor u het inmeten en monteren wilt overlaten aan een professional. Rolgordijnopmaat.nl is dan ook bezig met het selecteren van vakbekwame installateurs. Ook bij u in de buurt. Zodra we een goede dekking binnen Nederland hebben bereikt, zullen we de mogelijkheid van installatie ook via de website gaan aanbieden.

Mocht u installateur zijn of een goede installateur kennen, dan horen wij graag van u. U kunt uw gegevens achterlaten en dan nemen we contact met u op.
Naar installateurpagina